Tävlingsdag 1

Startade lättA och msvb idag.
I lättA:n blev allt bara helt fel. Redan på framhoppningen. Hon hoppade stort på oxern varje gång.
Inne på banan tog jag för lång anridning mot första hindret, skulle lagt en volt innan jag startade. Hon blev för stark och hoppade stort på första hindret. Blev sedan samma sak på tvåan, men hon stannade där. Red om på tvåan och precis samma sak hände igen, hon stannade. Utesluten!!
Var lite tveksam på om jag verkligen skulle rida nästa klass eller om jag skulle stryka mig. Nej, jag skulle rida och glömma allt som hände innan.
På framhoppningen bestämde jag mig för hur jag skulle rida. Jag höll i henne så jag fick upp huvudet på henne och för att hon inte skulle hoppa så långt ifrån som hon gjorde i lättA:n, smackade också så hon inte skulle stanna när jag höll i henne.
Och det hjälpte verkligen. Jag red in på banan. Första hindret stod på samma ställe som i första klassen. Gjorde samma anridning men la in en volt. Vi hoppade all hinder FELFRITT. Vår första felfria msvb!!!
Hon som red före mig rev nr 5A, frambommen på en oxer, som dom hade glömt att lägga upp när jag skulle rida, så jag fick hoppa en konstig oxer, men det räknades inte som en rivning.
Vår tid räckte till en tredje placering och jag fick ett Lamicell schabrak som jag tänkte använda imorgon.
Film kommer snart!!!







 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0